The book which is literally out of this world. Download and read it for yourself!

The Raelian Movement

Mitä jos, ulos tuhansia UFO-havaintoja, että vuosittain tapahtuu yksi henkilö tavannut asukas - "kuljettaja" on yksi näistä UFO?Ja entä jos tämä henkilö oli antanut tietoja tästä tilaa on joka selittää salainen historia maapallon elämän ja vireillä tulevaisuudessa?Ja mitä jos kaikki tämä tieto oli julkaistu jo vuosikymmeniä sitten ja tunnusti tuhansia ihmisiä, myös tutkijoita ja historioitsijoita?
Eikö haluat lukea tällaista kirjaa?
Tämä sivusto antaa sinulle mahdollisuuden lukea itse ylimääräisen "Viesti", joka tulee tuolta tähtiä.
Iässä 27, Claude Vorilhon (nykyisin tunnetaan nimellä "Rael") asui hänen intohimonsa kuin kilpa-autoilija ja toimittaja.Se oli muuttaa 13. joulukuuta 1973, kun hänen työmatkallaan, hän oli UFO kohtaavat joka muutti hänen elämänsä ikuisesti. Tuosta päivästä eteenpäin, hän on kiertänyt maailmaa kertoessaan hänen hämmästyttävä kokemus media haastatteluja ja konferensseja.
Kuuntele Rael hän kuvailee yksityiskohtaisesti, mitä hän asui joka päivä.
Hänen avaruusolento kokee Rael saanut useita viestejä, jotka koskettavat kaikkia inhimillisen elämän. Olipa kiinnostus piilee antiikin historia, modernin tieteen, UFO, uskonnollisia kirjoituksia tai jopa sci-fi, saat uuden näkökulman ottamasta aikaa lukea niitä.
Tämä video esitetään yhteenveto pääkohdista välittyy Rael.