Boken som er bokstavelig talt, er ikke av denne verden . Last ned og les det selv!

Raeliske Bevegelsen

Hva om, ut av tusenvis av UFO-observasjoner som oppstår hvert år, en person faktisk møtte beboer - det "driver" av en av disse UFOer?Og hva om denne personen fikk informasjon av denne space-er som forklarte den hemmelige historien om livet på Jorden og de ventende fremtid?Og, hva om all denne informasjonen hadde blitt publisert flere tiår siden, og anerkjent av tusenvis av mennesker, deriblant forskere og historikere?
Ville ikke du vil lese en slik bok?
Nettstedet gir deg mulighet til å lese for deg selv den ekstraordinære "Melding" som kommer fra utenfor stjernene.
I en alder av 27, ble hetende Claude Vorilhon (nå kjent som "Rael") lever sin lidenskap som en race-bil sjåfør og journalist.Det var å endre den 13. desember 1973, da, på vei til jobb, hadde han UFO møte som forvandlet hans liv for alltid. Fra den dagen av, har han turnert verden fortelle sin utrolige erfaring i media intervjuer og konferanser.
Lytt til Rael som han beskriver i detalj hva han levde den dagen.
Under hans utenomjordisk møter, fikk Rael en rekke meldinger som berører alle aspekter av menneskers liv. Enten du interesse ligger i antikkens historie, moderne vitenskap, UFOer, religiøse skrifter eller til sci-fi, vil du få nye perspektiv fra å ta seg tid til å lese dem.
Denne videoen oppsummerer noen av hovedpunktene formidlet til Rael.