Knjiga ki je dobesedno izven tega sveta. Prenesite si jo in jo preberite ter si ustvarite svoje mnenje!

Raeljansko Gibanje

Ambasada Elohim

embassyRaeljansko gibanje je neprofitna mednarodna organizacija. Združuje ljudi, ki želijo človeštvo informirati o resnici o njegovem izvoru in o zelo posebnih sporočilih, ki so jih podali Elohim, visoko razviti nezemeljski znanstveniki, ki so ustvarili vso življenje na Zemlji, vključno z ljudmi.
Vendar pa širjenje tega znanja ni edini cilj Raeljanskega gibanja. Drugi glavni cilj naše organizacije je ta, da pripravi uradno ambasado za dobrodošel sprejem naših stvariteljev.
Elohim so preko svojega glasnika Raela spoštljivo izrazili željo po tem, da pridejo in se z nami sestanejo. A ker želijo priti samo če bo njihova prisotnost zaželena, nas prosijo, da jim najprej pokažemo svojo željo po tem da jih povabimo tako, da jim še pred njihovim prihodom zgradimo primerno ambasado.

Ta ambasada bo postala Tretji tempelj, kot je to bilo predvideno v starodavnih zapisih. Glede na lastnosti ambasade, ki so nam jih podali Elohim, mora biti zgrajena na nevtralni lokaciji, ki ji je bil dodeljen ekstrateritorialen status in ima zagotovljen nevtralni zračni prostor. S tem ko bo postavljena takšna ambasada in bodo pridobljena potrebna zagotovila za pravice njenih prebivalcev, bo človeštvo dokazalo, da je pripravljeno na uradno srečanje z svojimi stvaritelji.

(Podrobni načrti in lastnosti za ambasado, za katero nas prosijo Elohim, so dostopni na www.ElohimEmbassy.org ).

Raeljansko gibanje je pred kratkim več držav zaprosilo, da naj razmislijo o tem, če bi gostile ambasado, in mnoge so pokazale zanimanje za dodelitev prostora za tak projekt. Začetni pogovori že potekajo!
Kot je bilo prikazano v dokumentu, ki je bil predstavljen mnogim vladam, bo ambasada za naše očete iz vesolja državi, ki jo bo gostila, prinesla konkretne finančne koristi. Narod, ki bo gostil ambasado Elohim, bo deležen tudi njihove posebne zaščite in bo za mnoga tisočletja postal duhovno in znanstveno središče planeta.